Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftig

Ett sådant behov av att exponera
Dina ord är bara minus
Varför berör dina ord mig då
Varför kan jag inte tycka illa om dig
Jag borde göra det
Du ratar mig med dina ord
Jag har bara vänt mig om och gått den sista gången
Tagit ett val för min egen skull
Dina ord är elaka
Djävulen dansar i dem




Övriga genrer av månskensflicka
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-01-04 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månskensflicka