Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos mig

Jag ser dig där i mörkret
Du lyser
Du leder mig dit
Pekar och säger låt ingen annan ta ifrån dig ditt värde

Du bor hos mig
Du knackar på och frågar om du får komma in
Sammetslena ord som smeker mina sinnen
Jag släpper in dig
Rädslan försvinner
I detta ögonblick vaknar jag
Du är här




Fri vers av månskensflicka
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månskensflicka