Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför är ord så jävla krångligt!?


läs den här!

dagar
sekunder
av ingenting alls

jag ber om alldeles för mycket
det som är ouppnåeligt

nått att vara livrädd för att mista
nått att oroa sig för
gråta för
stampa på sitt eget hjärta för

ge mig något att förlora ?




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända