Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man slitas mellan lycka och sorg, detta är ett slags försök att närma sig den känslan.


Kärlek eller död

Fyll mitt tomma skal med hat,
förgör mina vackra dagar.
Bryt ner allt som blivit mitt,
och se mig aldrig mera.

Jag blundar,
ändå ser jag djävulen dansa.
Skuggor på väggen,
snart är de här.

.....

Sug ur kraften,
ur det starka jag blivit.
Låt mig få göra,
allting med dig.

Krama om känslan,
från nytvättat lakan.
Smek alla färger,
i blomstrande dal.

.....

Jag brinner,
du märker ingenting.
Jag skriker,
de fyller mig med avgas av dig.

Djävulen vid mina fötter,
vågar jag släppa taget?

......

Jag brinner,
och du plåstrar om mig.
Jag skriker,
då jag fyller dig med kärlek.

Världen för mina fötter,
vågar jag släppa taget?




Fri vers av Teo Z
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-20 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rytmisk, stark och intensiv!
2005-05-20

    Saralisa
Vackert skrivet...mycket bra
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Teo Z
Teo Z