Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
familjeliv


Kvävande

dina överbeskyddande armar kväver mig
det finns inte plats för några utbrott
därför rasar och härjar dom inom mig
ett landskap i uppbrott, eldhärjat

jag vill skrika, så allt kan komma ut
\"Du behöver inte ta hand om mig!
Du behöver inte ta hand om mig!\"
men jag vet att du aldrig skulle hålla för det

därför härdar jag ut, kväver mig själv
och inom mig när utbrotten hatet
jag skulle klara mig på egen hand
men jag gör det här för dig




Fri vers av Vinda
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinda