Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som tårar ner för kinden

blodet rinner som tårar ner för kinden.
Dom går inte stoppa hur mkt man än önskar.
de kommer på natten o torkar på dan.
men det värsta är när blod och tårar blandas.
finns inget nån kan göra och ingen kommer göra nåt åt det.
varför skriver jag det här?
ett rop på hjälp?
vem vet inte jag iallafall.....




Fri vers av trasig?
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasig?