Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanna men sorgsna värld

En pojke ropar på hjälp han har slagit huvet i en stolpe och gråter alla springer dit och hjälper.

en annan ropar på hjälp, han har tappat sin själ, men ingen märker honom där han sitter ensamförsig själv hans hjärta skriker efter nåd. men ingen som hjälper en tragisk pojke. ingen hjälper honom som en gång felat.. För han ska ju i hellvettet brinna.

I ett hörn sitter en flicka som gråter, det dröjer inte länge förens halva världen e där o tröstar.

I ett annat litet skrymsle sitter en annan och gråter för att ingen tycker om henne. De säger att hon är ful och ingenting värt så hon gömmer sig för världen i sitt mörka lilla skrymsle. För ingen ska ju trösta den som verkligen ledsen är.




Fri vers av trasig?
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-01-05 22:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant, så sant!
bra skrivet ! :)
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

trasig?