Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Incest

När den äckliga kommer
och bränner mitt vetande
rätt fint bakifrån
jag kommer inte på det.
rår inte på det.

Äcklig är du, tåls inte titta på
Ändå accepteras du?
Ingen gör nått,bryr sig
Alla slickar din stig
utan att se bakåt,som kan göra allt med vad och vem som helst.
Ingen hör mitt helveteskval,mitt gråt min bedjan
Du är en slags gud,,.För mig ett hån ett helvete


Ett hål som jag nu täpper till.




Fri vers av sussie73
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-06 00:08



Bookmark and Share


  NågonAnnans
förstår din känsla, stark dikt!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

sussie73