Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplevelse av ett möte som blev ett \"icke-möte\" där orden liksom bleknade, förlorade sin vikt, blev ohörda och betydelselösa.


När orden går ner i vikt

som flortunna remsor
av billiga pappersnäsdukar
(som lagts ut på bordet för att gråtas i!)
fladdrar mina ord
runt dina
ytteröron
medan du
irriterat söker efter
flugsmällan




Fri vers av Elise Salonen
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 00:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så är det då djup försöker kontakta djup men strandar på yta.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elise Salonen