Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis när jag trodde att jag funnit någon som passade mig föll tiden fel.. eller?



jag har slagits med mina sömnproblem
några nätter i rad men jag tycks
alltid förlora och till slut efter att jag
och min energi har tappat lågan
så faller jag till sömns
jag vaknar lika fort igen med
trötta ögon så ser jag dig framför mig
men jag vet ..
det är bara önsketänkande
och jag har tänkt så mycket på dig nu
att jag har gjort mig själv less på dig
men jag funderar
varför går du inte bara ur mitt huvud?
ikväll vill jag vara ensam..

jag har försökt att sluta tänka
på oss och det som kunde varit
men jag hittar inget fel
i att tänka på dig
bara den där starka känslan i magen
som exploderar snart
av att inte få känna din värme
men jag vet lika säkert som du
vi blir aldrig vi..

så snäll vän
gå ur mig ikväll
jag och min själ vill vara ensam
och kom aldrig hit igen
för jag vill återgå
till att vara ensam i mig
för så fort jag hittar någon
som passar mig
så blir jag lämnad själv
med dig inuti
och jag fattar själv, de blir aldrig vi
så gå ur mig ikväll
för jag vill bli ensam igen..




Fri vers av ensamhet
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-06 21:22



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
jättefint och det gör lite ont att läsa.
2008-01-09

  octobertragedy
jag tappar andan. har du snokat i min dagbok? :( det här är så sant för mig och jag har inte fått ner mina känslor i ord, men du har banne mig lyckats. jag vet inte om jag ska tacka eller återgå till att gråta. fantastiskt skrivet anyway, du lägger upp det så snyggt i rätt sammanhang och orden känns levande. applåder och bokmärkes*
2008-01-06

    Olives
asbra text, fyy, den fick mej att rysa, och det händer inte ofta.
asbra skrivet.
känner igen mig, ordagrannt.
bokmärker.
applåderas.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet