Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

Det var nog ett misstag att jag kom till.
Det är nog ingen mening att fortsätta leva.
Det känns som alla hatar mig.
Allt jag försöker göra något bra av,
de blir bara så fel!
När man går förbi en människa,
känns det som om att man är osynlig.
Men endå får man skulden för att fördärvat något
Ska ens liv verkligen kännas så här,
Sårbar, förolämpande?




Fri vers av Du
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 23:10



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Så bra skrivet. Jag tror att det kan kännas så även om man innerst inne vet att man är mer värd än så. Hoppas det blir bättre! (om det handlar om dig)
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Du
Du