Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dos almas



hon gjorde honom vacker inatt
gav honom kraft att bara vara
seglade på känslornas vibrationer
och siktade rakt på hjärtat när hon
sköt sina ord som på kärlekspilar


väggar glödde av febern i kroppar
längtan brann i varje cell, hon gav
sig hän där och då, öppnade sin
själ till hans beskådan och hon blev
själv vackrare än någonsin då han
plötsligt tog av sig sitt skinn och
visade sanningen bakom fasaden.




Fri vers av Damm
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-07 07:09



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
känns så äkta vara
som det nånsin kan vara...
suverän.....
kb
2008-01-21

    Damm
Dos almas betyder 2 själar på spanska
2008-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Oemotståndligt!
En sådan kvinna höves det varje man att ha!

Kopiöst fint skaldat!
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad