Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt hjärta

Ljuset försvann med hoppet,
Glädje som försvann med kvarblivna förväntningar.

Tomhet som tar överhand
och varje minne på det förflutna svider.

Ett sårat hjärta
utan känslor för dig min kära.

Vad ska mina ord innebära så att du förstår
hur ett tomt hjärta känns?

Hjälp mig att hitta en väg till att
förvandla din kärlek till vänskap.




Fri vers av Svenja
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-01-07 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svenja
Svenja