Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstörda ögon

Redan skrivna rader
på ett bränt kapitell
Hon ser i elden
Redan så förstörda ögon
gråter på nytt

Ty ingen henne ser
Raderna är föralltid borta
Uppeldade, förstörda för omgivningen
Vem skulle läst det ändå?
Tårar rullar

Hennes liv ligger djupt
djupt nere i elden
Omvandlas till aska
För att sedan bäras bort
bort av luften

Söndergråtna ögon
Tårar som rullar
Än en gång




Fri vers av Soxso
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soxso
Soxso