Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nödrim och orimmat i en salig blandning, det blir så här ibland när jag inte orkar me min tandläkare är kvinna och en vänlig sort men hon tar inga hänsyn alls när tanden den skall bort


Ett räddt stycke människa









Här sitter jag i tandläkarstol
i vittklätt rum med borrar o sladdar
här syns ingen vanlig sol
omkring mig syster rör sig o laddar

skall jag kanske ta och skrika lite nu
som jag gjorde senast då hon drog
ut min stackars tand som satt så hårt
bände och slet, la hela tiden nya sprutor

jag var hela tiden i behov av mer bedövning
sedan var det dags för stora tången
se det var minsann en grav prövning
orkar knappt tänka på den gången

här var då fullt av folk som vänta
på sin tur och de hörde mig skrika
som om tandläkarn grävde min grav
kanske undrade de om det var slakt på gång

här sitter jag i tandlakarns stol
i värsta rummet lugn som få
här är jag nu liksom i fjol
trots det var så svårt att gå




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 11:40



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag ger dig nu genast en laddad pistol
så skjut nu båd´kjoltyg och stol - och falske-sol!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP