Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, du är ingen hjälte


Älskling, du är inte en hjälte
du är mitt djur
med mörkerseende

Jag är månens dotter
men det betyder inte
att jag inte fruktar natten

Ett spöke
av kött och nerver
som bleknar
i skuggan av stjärnorna

Du vill vinna
en hjältes död i ljuset
men jag tillåter det inte

Demoner hör hemma
i mardrömmar

Älskling, du är ingen hjälte





Fri vers av Plumflower
Läst 937 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-08 18:39



Bookmark and Share


  Louise. J
OJ!
Den här va verkligen bra. Men får en helt ny syn på saker. Verkligen! Bra skrivet och framfört! Applåder i tusen..
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower