Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till SophieK.


Vi två

Du betyder allt för mej,
Jag kan bara inte leva utan dej.
Du lyser upp min dag,
Även om jag kan vara lite svag.
Varje sekund man har med dej, varje minut
Vill man bara att dom aldrig ska ta slut.
Tänk på vilka underbara minnen vi har,
Och vi har många många fler kvar!
Tänk på allt som vi har gjort tillsammans,
Och i år kanske vi ska vi resa utomlands.
Hoppas att det alltid kommer vara jag & du,
Precis så som det är nu!..




Fri vers av Linda Larsson
Läst 744 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Larsson

Senast publicerade
Vi två
* Se alla