Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven; 2006-11-20


Apati

Man måste resa sig efter varje fall
jag vet det
men vad gör man
när man känner att man inte orkar
kraften finns inte alls
och man sitter apatisk
helt tom inombords
och man vågar inte röra sig
inte ens en milimeter
för man är rädd
att allting ska gå sönder.




Fri vers av lovelii
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 00:12



Bookmark and Share


  NågonAnnans
fin text, för mig igenkännande.
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Kraften kommer.
Jag försäkrar dig.
Apati varar inte hur länge som helst.
2008-01-09

  Michaela Dutius
väl skrivet
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

lovelii
lovelii