Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...And so I shall die

I\'d die tomorrow if I am still living,
I\'ll fall tomorrow if I am still standing...



Like we did when we were dead,
dead and lying in the ground.
Buried alive, but dead inside.




Övriga genrer av Captain
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 13:06



Bookmark and Share


  melancholia
grym text, sorlig och medveten om sin egen stilla död.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Captain
Captain