Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...sånt som hamnar på bilddagboken :P


CharlieChickenChoseCheeseCharlesChopsDie

Bob in a spuare,
He\'s hanging there...
Matt in the tree,
Has never loved me...
Simon sitting there,
Looking everywhere
To never find,
What was on his mind,
When he jumped
The London bridge




Övriga genrer av Captain
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 13:52



Bookmark and Share


  melancholia
aha nu förstår ja aint got nuttin huh
2008-01-09

  melancholia
jag förstår inte...
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Captain
Captain