Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skruden glimmar

 

Kanske är jag

en fjäril av natten

 

Som dör om du håller

hennes vingar för hårt

 

Som fryser till döds

om du inte värmer hennes värld

när snön faller tung

 

Kanske är jag

en nattens och stadens fjäril

 

Förutspådd

att sova allena

om dagen

 

Bara till för att älskas

när skruden glimmar

 

Men när diamanterna smälter

och behagandets vingar lossnar

 

Vem ska älska mig då

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 613 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 21:20



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Skör som en fjärilsvinge, och lika vacker.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower