Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruset Akvarium

 

 

I det ljumna vattnet

     ligger jag

 

Där emellan allt och inget

 

En död liten silverfärgad guppi

      som kippar efter andan

 

             och mening med alltihop




Fri vers av Plumflower
Läst 612 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-10 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower