Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dekadens

Misär är att veta
Sörj livet




Övriga genrer av Grimfrost
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-01-10 20:51



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Hmmm och det är väl det som är sann dekadens, att veta och sörja men ändå välja att inte göra något åt det?
2008-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Insikten förökar vår plåga.
Men det finns smärta som har en förädlande inverkan.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Grimfrost

Senast publicerade
Nyvaken
Svag
Dekadens
Längtan
* Se alla