Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag

Sittandes här igen. Tycka synd om sig själv...
Patetiskt
Ibland känner jag mig arg, less, ensam...
Ibland känner jag inget alls

Har blivit sämmre på att kontrollera dessa saker...förr kunde jag det bättre...
Måste bero på att ensamheten har blivit för stor.
Jag är bra på självömkan... Ändå står jag för "ensam är stark"
Jag ser det heroiskt att inte behöva någon, att inte ha någon... Jag pressar mig dit..
Vad är priset?

Väntar på att någon ska komma och rädda mig, men det verkar som att min dörr saknar ringklocka.
Har jag tagit bort den medans jag sov? medans jag stängde av?
Eller är jag bara inte önskad?
Hur mycket av det jag nu är bitter över har jag skapat själv?
Det finns en jag vill ha, eller rättare sagt, en som kan få mig... Jag har inget sagt till henne.
Hon har annat.. Bättre saker..

Så... Här sitter jag, med en tom whiskeyflaska och min musik och ensamhet,
lyssnandes efter närvaro som inte finns.

Varför kan jag inte gråta?




Övriga genrer av Grimfrost
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-29 10:47



Bookmark and Share


  Murjina
Igenkännande och vågat. För mig är det styrka att våga öppna ,analysera och se. Tårarna kommer när dom är redo.
2009-01-29

  Just Emotions
kanonbra!! känns igen...
2009-01-29

  en_kaospassagerare
kände igen mig lite i det du skrev, bra skrivet!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Grimfrost

Senast publicerade
Nyvaken
Svag
Dekadens
Längtan
* Se alla