Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...of the road ...sinfield




islands

 

"A flower lady´s daughter

as sweet as holy water

said, "I´m the school reporter

please teach me," well I tought her.

 

 

 

Two-fingered levi´d sister

said, "Peace," I stopped I kissed her.

said, "I´m a male resister,"

I smiled and just unzipped her.

 

 

 

High diving chinese trender

black hair and black suspender,

said, "Please me no surrender

just love to feel your fender."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ingenting är sexigt på riktigt längre

 

bara skinnet

i baskaggens stumma - inte ens det

utan exaktheten i kängan på pedalen

som bara var du

bara då

 

 




Fri vers av wayward - taiga
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-10 21:03



Bookmark and Share


  isidore
Fan i helvete vad bra du skriver.
2008-04-21

  Lasseman VIP
Wow! du är inte bara en ord konstnär i det Svenska språket.. utan du har magiska fingertoppar även med Engelskan... jag är imponerad.. applåder
2008-02-18

  Prometeus
Som vanligt gillar jag att läsa dig!
Den engelska texten är så jävla rocknroll! Och sen tycker jag det blir fantastiskt bra när du säger att \"ingenting är sexigt på riktigt längre\"....kan bara hålla med.
2008-01-26

  Måna N. Berger
Exaktheten har du också!
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Skön dikt.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga