" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Petruslice.se/19

Det är inte alltid,
vi tänker på att en annan verklighet,
för många,
består av 24 timmar,
dygn som blir till år.
Där vi förmedlar, delar med,
av ett välstånd.

När livet
är åtta timmar, varje dygn,
är det lätt
att vara

ödmjuk.

Men hur
uppför du dig,
den andra tredjedelen

av dygnet
som du inte sover bort?

funderar du aldrig...


i ödmjukhetsfabriken.

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-10 21:15



Bookmark and Share


    Maria Malm
Funderar..jo..men handling är en annan sak..
2008-01-11

  aol
suverän tanke poesi jojag försöker vara ödmjuk
2008-01-10

  Lena Krantz VIP
Jorå, jag funderar i alla fall...*ler fundersamt*
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt