Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min underbara vän


jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att visa att jag älskar dig..



jag har gått flera mil
i ett par andra skor
försökt att följa andras fotspår
för att kunna duga åt någonting
åt någon
medan du har stått på samma ställe
varje gång
och tagit emot mig när
jag behövde någon som mest

i varje dåligt väder,
har jag känt hur någon älskar mig
och med vinden medföljde
värme
och bara just i vintern
kunde jag känna mig så varm
för det fanns någon
någon som var beredd att i värsta stormen
hålla min hand.

när jag var rädd i ett mörker
som var svårt att måla sig ur
eller ett hörn som jag var fast i
så fanns du där, och skulle hålla i mig
tills tårarna var slut
enda till svart blev vitt igen
du fanns där
och det är anledningen till att jag
femton år senare fortfarande kallar dig bästa vän

har jag någonsin visat dig min själ?
för jag vet att du skulle känna igen dig så väl
det är du min bästa del av hela mig
som ligger där och det är sjukt
hur mycket jag älskar dig
många, mycket, har försökt att få oss itu
men jag vet att jag är menad för någon
för att finnas där
och jag tror den personen är du

min lilla ängel,
när någon försöker stjäla dina vingar
ska jag aldrig låta dom ta dom
även om jag är rädd att du någon gång
ska ta sats och flyga ifrån mig
och när du gråter kommer jag finnas där
som en ledig axel att gråta emot

och när vi går itu,
låt det bara vara en sekund
eller två,
för det är egentligen dig
jag vill vara med
när jag går itu
vi kommer falla till backen
om och om igen
men det gör inte lika ont längre
när jag har dig vid min sida
vet jag att jag har ett hem att komma till
det är då jag är trygg

du får mina andetag
och mitt hjärta
mitt hjärta är skrivet i din hand
och jag kommer alltid
låta det ligga där
och slå mot varje handslag du möter
för att inte låta dom komma för nära
och klä av dig mig
för du kommer aldrig
få bli av med mig
jag kommer sitta fast i dig
tills döden skiljer oss åt
för det är alltid i mitt huvud
jag och du,
min vackra ängel
om du bara visste
hur mycket jag älskar dig..






Fri vers av ensamhet
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-10 23:41



Bookmark and Share


    Lene
Har läst många av dina texter, de är helt fascinerande.
Applåder till dig lilla vän. Du har talang...
2008-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Starkt!
Uppmuntrande!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet