Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öga mot öga och förlåt.

Tolerant och älskansbar, det var du
och Herr Ångest sitter tungt på min hals.
Tänk, vilken verklighetsfantasi som avslöjades,
och tusen minnen raderades.

Jag hänger mig varje natt i ett nystan av mardrömmar
och vaknar varje morgon, i ett bad av fultankar.
Och trots att jag vill dra alla vapen mot mina demoner,
så har klingorna frusit i sina baljor och min blick är skev.

Men, helvete vad jag ska svinga mitt svärd och må bra,
när lite tid och ro passerat, och jag får ett fritt bröst
Jag ska visa att allt som är skrivet inte är sant, och
att allt som är sagt inte kommer bestå.

Tiden kommer rättvisa mig och jag kommer att älska.
Dig.




Övriga genrer av Andreu
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 00:29



Bookmark and Share


  Lola
Mycket, mycket bra. Sannerligen läsvärd text.
Det osar hopp och jävlaranamma.
Du ÄR ju poet, you muthafakking mensa-man!
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Andreu
Andreu