Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekscynism.

det borde ju vara reglerat,
det där med känslor,
det där med kärlek.

undrar vilken myndighet som skulle styra
och vem som skulle vara kärleksminister?
kanske någon hård typ

kanske man borde behöva ta upp flört
i deklarationen
och månne snedsteg
inte längre vara avdragsgilla?
och blir det reavinstskatt på kyssar
är det bara att tacka och ta emot

beskatta kärlek hårt så att vi får kontroll,
och släpp inte igenom unga älskande
låt för bövelen inte någon känna fritt,
utan styr upp det här!

fängsla förihelvete
kärleksligister och emotionella terrorister.

alla som söker beröring bör bevakas,
alla som vill fjärma sig från fria tankar
bör bejakas
Fram!
...med gemensammare ryttare mot ömsinthet
och en handlingsplan mot massage!

kärlek är överdrivet och förlegat



Jävla tabletter.
En till tack.

...så skönt.






Övriga genrer av Andreu
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-11 01:22



Bookmark and Share


  sorgsen
Amen
2008-01-14

  Lola
Mycket bra. Bättre än det mesta.Både innehållsmässigt och formmässigt. Du har en glimt som bär allvaret.Effektivt och intelligent.
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Das neue Schweden i ett nötskal.
Bra skrivet!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Andreu
Andreu