Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade man.

Jag håller i ditt hjärta,
du har mitt i din hand.
Tillsammans har vi knutit,
otroligt starka band.

Tack för att du finns,
och alltid är där för mig.
Du är en sann vän,
vad skulle jag göra utan dig.

Jag är din för evigt,
ska älska dig allt jag kan.
Du är mitt liv och min kärlek,
du är min älskade man.




Fri vers av therese_rosendahl
Läst 15036 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-11 04:12



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vad fint till din man!
2008-01-11

  Michaela Dutius
Mycket vacker dikt till din älskade!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

therese_rosendahl