Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Layn ®

Andas in igen,
glömmer våra ord.

Glömmer din varma famn
Dina mjuka läppar.

Slutar gråta,
öppnar ögonen igen

Tar nya steg.




Fri vers av Layn
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Layn
Layn