Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XXX


Det finns inget vackrare
dina ögon flammar upp
ditt hår flyter över ditt bleka bröst
Det finns inget vackrare
doften av solvärmd hud
dina salta läppar dricker
Det finns inget vackrare
korta djupa andhämtningar
din förlorade kontroll i kort frossa
Det finns inget vackrare
din höft dansar eld
din kropp står i lågor
Liv börjar här
ett hav utgjuts
mina armar blir tunga
ögonblicket blixtrar

du




Fri vers av baphomet
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-05-22 07:42



Bookmark and Share


  SnowSkin
Det finns inget vackrare...
än den här dikten

:)
2005-06-12

  Dilsewat
En lektion :)
2005-06-04

  swimsus@gmail.com
Åh!!! Så vackert........
2005-05-22

  purpleangel
Va ska man säga?? *WOW* känns som ett bra direkt uttryck...

riktigt bra skrivet...
2005-05-22

    ej medlem längre
En riktigt vacker kärleksdikt!
2005-05-22

  kath
vackert skriven kärlek...sensuell och lyrisk

"Liv börjar här
ett hav utgjuts"

de raderna landade så rofyllt
2005-05-22
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet