Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undrar om svenska tennislandslaget skulle bättre klara uppgiften, fast inte i asiatiska länder där vitt är lika med död och förintelse


Soldater för fred







Varför är en fredsbevarande styrka
iklädd militära kläder?

Fredsduvans klädedräkt
är ju bevisligen vit




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-11 21:24



Bookmark and Share


    sanonym
alla färger är vackra
det är vad för färg man har inuti
dock beviserligen röd, men inte nödvändigtvist innebörden av färgen.

min bror är fn-soldat och har gröna kläder och vapen
men det finns ingen människa jag vet som är mer fredlig och sympatisk än han.
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP