Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunn luft

 

Jag hinner inte med dig

du rör dig för fort.

Djupa brunnar och mörker,

de här sakerna försvinner tillslut.

 

Mörka tider och märkliga platser.

Vart är du?

 

När jag kom för att träffa dig,

hade du ingenting att säga.

Jag stod brevid dig,

du vände dig om.

Jag sträckte ut mina armar

för att hålla om dig.

Allt jag kände var ingenting.

Du förvandlades till luft.

 

Tro mig när jag säger att

jag vill ha dig, precis

så som du är. Ändra

inte på de du gör, bara

förbli så som du är.

 

Mörka tider och märkliga platser.

Vart är du nu?




Fri vers av ms. r ghazale
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-12 23:56



Bookmark and Share


  aol
gillas
2008-01-14

  Inkarasilas
Esprit, som att omfamna Himlen, underbar text. Inget att peta i alls, bara klappar händer.
2008-01-13

  häxanmara
Man ska alltid vara den man är....
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale
ms. r ghazale