Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I takt med radion brus

 

Mina tankar dansar

i takt med radions brus

 

svarta pärlor 

försöker inte klättra

ner för min halspulsåder

 

Lämnar mig tyst, stum

och jag ber Mrs Holiday

ljuda mina toner

 

hjärtat tickar

som en skalbagge

under bräderna

 

och jag bänder upp dem

en efter en

med blodlukt

som fyller mina lungor 

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 731 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower