Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill sprida din aska för vinden

 

Men det är svårt 

att bränna det

man fortfarande håller

i sin hand

 

Och det är svårt

att tatuera över

bilderna innanför

min hud

 

 

 

 

 

Släpp repet

och låt mig falla 

 

 

För jag har gjort

för hårda knutar

på min ände 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 710 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 21:51



Bookmark and Share


  Lena Renman
Så väl skrivet och bildspråket är mycket talande och innehållsrikt. Tack
lena
2008-01-15

    sorsater
den var väldigt bra skriven!
bra gjort., tack för att du delade
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower