Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt kaktusen blomma över sandens ensamma dyningar

 

Och jag må vara född

i jordetecknet

 

Men över mina vidder

brinner öknen

i ett slag om Pandoras ask

 

 

 

 

Utan dina kinders väta

kan jag inte andas

 

Och med din andedräkt

på mina revben

 

Kan jag aldrig få ett slut

på hovarna som dundrar

 

över dyningarna

           av din frånvaro

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 562 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-13 22:54



Bookmark and Share


  Lena Renman
Vackra mycket vackra bilder du målar med din ord och känslorna förmedlas
lena
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower