Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite grann och lite mer

 

När jag råkar

skära mig på ett papper

 

Då lider jag

lite grann 

och så svider det

 

Lite grann

 

När jag råkade

älska dig

 

Lekte med

eldens ljusblå öga

 

Ja, då led jag

lite grann

 

Med sotad blick

och sen brände det

 

I oändlighet

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 744 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-14 00:32



Bookmark and Share


  glittertindra
ja.. kärlek bränns... eldfängda saker...
2008-01-15

  Tove Meyer VIP
det här är så vackert. och jag vet exakt vad du menar...
2008-01-14

  Michaela Dutius
Vacker och lite sorgsen mitt i kärleksbeskrivningen
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower