Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vilsen fjäril

 

en vilsen fjäril

vid januariträdet

lysande krokus




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-14 18:34



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Ja, ur led är tiden! Men vackert fångade ord!
2008-01-14

  Markattan
En vilsen fjäril i en vilsen tid...
Vackert uppmålat.
2008-01-14

  Michaela Dutius
galen årstid- väl skrivet
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP