Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fenor av guld

 

Och är en svedd amulett

i brunt lädersnöre

runt din hals

 

Du vill bara inte erkänna det

 

Håller mig tätt

intill ditt magra bröst

när du är rädd

 

Och hjärtat, mörkt

klappar så hårt

där inne

 

Låtsas inte om

när du är stark

 

så där väldigt vuxen

 

Men vi vet båda

viskar jag än en gång

 

Den glödande Koi

som simmar i dina ådror

 

Jag har fenor av guld

 

och tårar

av brinnande orangea Opaler

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 690 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-15 21:51



Bookmark and Share


  Nina V A
O jag sitter här o tänker, varför har jag inte läst dig förut. Stormgillar dina ordbilder och känslan i dessa bildspel, tack!
2008-02-11

    Trast
Vacker dikt.
2008-01-19

  glittertindra
Såg på tv häromdagen att dessa koi-fiskar även kan bli en drake i den japanska mytologin. Trevliga saker, dessa lyckodjur... :) Intressant med orangea opaler till tårar.
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower