Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan vara ditt läppcerat

 

jag vill vara parfymstrålen

som utspritt landar över

din lena hals

jag vill vara regndroppen

som tränger in bland

 ditt blonda hår

jag vill vara armbandet du bär

som rör vid din arm

dinglandes brevid din höft

jag vill vara ditt örngott

som får känna trycket av dina andetag

och kanske smaken av

en droppe saliv

jag vill vara din datormus

som blir omhållen av

din vackra hand

jag vill vara ditt läppcerat

som får smeka dina läppar

och göra dig fuktig

 




Fri vers av ms. r ghazale
Läst 494 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-16 22:52



Bookmark and Share


  Kaylie
Åh, vilken unerbar dikt om längtan tycker jag... *applåd*
2008-01-28

    en tid för länge sedan
vackert!
2008-01-23

    Trast
Vilken känsla!
2008-01-18

  Inkarasilas
Aaaah fyj fan nu kan vi snacka om åtrå! Ah blir definitivt vimsig och det är bara morgon, oho! Läckert och drömmande sensuellt! *flämt*
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale
ms. r ghazale