Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnfall

kära

vi missbedömde
infallsvinkeln
vid vårt återinträde
i atmosfären

från jordytan
sågs vi som
stjärnfall




Fri vers av Anders P VIP
Läst 657 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-17 06:59



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
:-)
2008-08-18

  Blomster
Med små ord skapar du en storhet svår att greppa. Texen är vacker utan att bli sötsliskig och samtidigt är den oändligt sorgesam. Denna gillas mycket!
2008-04-18

  Kristina Wallbing
Vacker kosmisk kärlek! Snyggt poetet!
2008-04-01

    papillon
Mycket njutbar text, koncentrerad, överraskande och vacker.
2008-01-17

  Hildegun Relefors
Kan det vara bättre än att tydas som stjärnfall, din text är lysande!
2008-01-17

  Per Rydberg
Wow, dina ord brinner! Läser och njuter!!
2008-01-17

  Mangal VIP
Tankeväckande. Och mycket vackert. De trasiga känslorna kan tolkas in.
2008-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Själv ses jag som ett psykfall.
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP