Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Flicka Vars Har Du Ditt Leende

Lilla flicka,
Du som ensam går,
Vars har du ditt leende,
Och varför döljer du att du dåligt mår.

Lilla flicka,
Du fejkar dina skratt,
Vars är ditt leende,
Som försvinner varje natt?

Lilla flicka,
Du skrattar inte som förr,
Jag vet vad som har hänt,
Mot din lycka har det stängs en dörr.
Men kom ihåg, stängs en öppnas en ny.

Lilla flicka,
Du är bara tio år.
En flicka som du,
Ska inte behöva må som du mår.




Fri vers av Cantsmile
Läst 177 gånger
Publicerad 2008-01-17 17:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Männ så myckää hämmskt...
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Cantsmile