Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där får man minsann lära sig att knark är farligt

Och i skolan får jag lära mig att knark är farligt.
Vet du vad farligt är?
Att det finns folk som vill styra över dig, eller när du försöker styra någon.
Tillsammans med knarket kan åtminstone ingen människa styra dig.
Det är därför lärarna står fast vid att knark är farligt.




Fri vers av Oproficiell
Läst 636 gånger
Publicerad 2005-05-23 19:44



Bookmark and Share


  Troll ॐ
knark är farligt!

måste motsätta mig dena skrivelse lite.

lärare har nog sett mycket mer i livet än vad många tror, jag tror inte dom vill styra oss utan skydda oss! Knark är livsfarligt, det är gift - därför tror jag dom säger det.
2008-07-11

  Ilutzio
Jag tror att skolan på nått vänstersvis *har lärt sig ett nytt ord av nååågon ;)* försöker lära ut hur man heller inte ska styras av någon genom att ge sina elever förutsättningarna för ett kritiskt och analytiskt tänkande.
Ofta misslyckas de dock brutalt. Allas...

Ett mycket, mycket, mycket bra boktips i detta sammahang (som igentligen bör vara standard läromedel i all form av utbildning): Olav hammer - Osunt förnuft

Jag läste den nyss och läser om den igen nu, den är så jävla bra, den tar upp verkligt viktiga ämnen bl.a. hur det mänsliga tankesättet så otroligt lätt ser samband som inte finns och så otroligt lätt manipuleras och tänker fel.
Det fick man minsann inte höra ett knyst om i skolan... Allas!
2005-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Oproficiell
Oproficiell