Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är det i spegeln?

Vem är det i spegeln, jag känner inte igen honom. Det är en gammal man jag inte sett förut. Om jag blundar så kanske han försvinner och ersätts av den unga och virila man som fanns där tidigare. Den som fagra kvinnor trånade efter.




Fri vers av Maxwell
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-17 20:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
jaja spegeln - talar den sanning eller - skrämselhicka kan man få i alla fall när man sån du - upptäcker att bilden i spegeln säger något helt annat om en - än vad man känner sig som.
Väl poetat!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Maxwell