" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Petruslice.se/20

Det finns ingen möjlighet,
än mindre ett utrymme
att prova, en gång till.
Du är körd...
Det har alltid varit så.
Men orden lät så lena, då...

Läkaren sade:
-slutkörd
byt jobb, det behöver du.

Okey tänkte jag, skrattade.
Antikviteter
i bra skick
är ofta värda
en hel del,

som du,
men jag då?

I platsannonsen hittade jag
ett undantag.

Svaret.

Nu vet jag med säkerhet en sak:


värdelös.

---

Tillbaka på ruta ett,

 

 

i antikrundan.

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-17 21:03



Bookmark and Share


  Marreb
Håller med Malm nedan. Måste bara le, trots tragiken. Kul ordlek.
2008-01-18

  Lena Krantz VIP
*ler glatt*...jo det är nog antikrundan det...hi hi
2008-01-18

    Bögen
Både träffsäkert och fyndigt! Du kan det där med ordknåperi!
2008-01-17

  lilla t
tja det är nog en bister verklighet för många... tänk om man bara fick hålla på med sånt som man tycker är roligt och utvecklande... fast Det skulle varken AF eller FK gå med på för då skulle man ju må bra! Frän dikt eller skiva :)
2008-01-17

    Maria Malm
Tvungen att le, trots att innehållet också är tragiskt..
2008-01-17

    Maria Malm
Tvungen att le, trots att innehållet också är tragiskt..
2008-01-17

  Sanningsägaren VIP
själv tillhör jag återvinningen
2008-01-17

  aol
haha gillas verkligen
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt