Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå! Kom och köp! Här är dagens rubriker!

ANJA PÄRSON ÅKTE UR
ANJA SLOG SIG
JAG VILL TA MITT LIV
NU LÄGGER JAG AV
ALLA NYBÖRJARE KAN SLÅ MIG




Anja Pärson

 

Anja Pärson åkte ur
Anja Pärson åkte ur
Anja Pärson åkte urbra och vann hur lätt som helst

Anja slog sig
Anja slog sig
Anja slog sig ner hos reportern och berättade

jag vill ta mitt liv
jag vill ta mitt liv
jag vill ta mitt liv i backen till ännu högre höjder

nu lägger jag av
nu lägger jag av
nu lägger jag av ett jättegarv över den härliga segern

alla nybörjare kan slå mig
alla nybörjare kan slå mig
alla nybörjare kan slå mig en signal så ger jag gärna råd

vad konstigt
vad konstigt
vad konstituerar det pressetiska beslutet att
klubba en säl
klubba en säl
klubba en säljande rubrik?




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 600 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-17 23:21



Bookmark and Share


    Stormöga
hehehe...detta gillade jag verkligen! precis vad jag behövde såhär lagom till sängdags!
2008-04-10

  Statistiska Centralbyrån
spot on! visst är det öppet mål att kritisera kvälldspressen, men när det görs så här fyndigt, så... hatten av!
2008-01-26

  Thirre
Åh, vad härligt fyndig och ironisk!
2008-01-26

  Anders P VIP
Mediakritik med humor. Gillas
2008-01-21

  Mygg
Ha, ha, ha
Helt underbar!
Vad glad jag blir
2008-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Mmmm...Anja...
2008-01-18

    ej medlem längre
Vilken underbar text! Fri och obunden med alla ironiska undertoner, utan att för den skull skriva någon på näsan!!!
2008-01-18

    papillon
Detta är en i sanning god text,med en retsam men godmodig ton och ett alldeles inåt helvete hårdhänt slut, nästan dagsverskaraktär i ordets mest positiva bemärkelse.
Klappetiklapp!
2008-01-17

  korpfjäder
Min mun klyver ansiktet!
2008-01-17

    tapetklister
åh, den här texten behövs! kanonbra verkligen. belyser hur löpsedlar (t.ex.) skriker ut en sak och sen när man slår upp tidningen är det inte alls som det lät från första början. du lyckas få till en allvarlig text (i den mening i att det är aktuellt och påpekar hur det faktiskt kan se ut) och du gör det på ett humoristiskt sätt. riktigt bra! applåd! :)
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm