Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


nattlig önskan

så jag tittar upp i skyn
det tar ett tag för mina ögon att anpassa sig till ljuset från lyktstolparna
men det går till slut
och jag ser månen
den vackra månen
och frågar mig själv-
är det här romantik?

jag hör sirener på avstånd
men lugn
de kommer inte för mig
inte nu
inte inatt

när tjutandet försvinner hör jag först ingenting
sedan surret
från lyktstolparna
och glöden som äter upp min cigarett

jag tar ett bloss
fyller mina lungor med gift
och ser på nytt mot månen
som nu är längre bort

löv som rör sig på egen hand
och så röken förståss
men mest av allt
luna




Fri vers av BaraOrd
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd