Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En synd jag begått och sakuran förblöder

 

 

 

Nu och för alltid

är du en synd jag begått

med kalla händer

 

och ett blödande hjärta

som slog för hårt

 

men det var inte du

som förblödde

 

det var stjärnorna

och kronbladen

i trädet utanför mitt fönster

 

vänd dig om

och kom aldrig tillbaka

 

låt min sakura får blomma igen

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 762 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 01:25



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Den blommar nog igen i frihet och öm omvårdnad, som en syster till din dikt, liksom. Skönhetsapplåd!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower