Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvita omslag

 

och Murakami talar till mig

berättar en saga om samtiden

jag sitter i knät

och lyssnar uppmärksamt

 

jag gömmer mig i mina tankar

bakom en bok

och under mitt smink

 

och mitt leende

som blir större

för var dag som går

 

och det gör lite mer

ont i smilgroparna

varje gång

 

Men sen vänder jag ansiktet

mot Haruki's torra sidor

bläddrar med entusiasm

och undrar

 

hur en författare

på andra sidan världen

bortom skogen

under havet

och mellan raderna

 

kan rädda min kärlek,

mitt hopp och

glansen i mina ögon

 

där bortom

svartvita omslag

platsar livet




Fri vers av Plumflower
Läst 411 gånger
Publicerad 2008-01-18 11:05



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Ja är det inte ett underbart yrke, och du själv besitter ju gåvan.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower